Om os

HPIM0414400Vi er en familie på 2 voksne: Tine og Claus,  og 2 børn: Laura 10 år og Christian 7 år.

Vi kommer fra storbyen, og ville flytte på landet, da vi gerne ville have børn og drive B&B. Her hvor vi bor, er der så dejligt, at vi vil dele stedet og den skønne danske natur med jer.
Derfor har vi knoklet, med at få lavet Bed and Breakfast i den gamle kostald.

 

Vores B&B har 7 dobbeltværelser og et familieværelse med 4 senge i stueplan. Morgenmaden bliver serveret i morgenmadslokalet der ligger i den anden ende af den gamle kostald hvor også køkkenet ligger. Grill kan lejes.

Der er også mulighed for at slå telt op eller bo i campingvogn.

Taasinge er en lille perle af en ø, midt i det sydfynske øhav. Brofast med Sydfyn og Langeland. Der er en masse turistattraktioner lige om hjørnet, netop derfor valgte vi stedet her. Her er børnevenligt og højt til himmelen, en klar vinternat er der helt utroligt mange stjerner. Godt fiskevand er der også f.eks. på Langeland. Masser af steder at kikke på fugle, både rovfugle: musvåge, havørn og spurvehøg, og vadefugle, ænder, gæs og småfugle. I haven er der fasaner og rådyr og en gang imellem “desværre” også mår. Stor flagspætte har hakket bo i det store piletræ og der er 3-4 unger der næsten er flyvefærdige. Tårnfalken bor i falkekassen øverst oppe på gavlen af laden. I år er Natuglen flyttet ind i den anden kasse og vi har set mindst 1 unge. Vi håber der i 2013 også kommer falke og natugler og ruger i kasserne. Følg med her på siden.

Svendborg er en lille hyggelig “storby” med masser af restauranter og butikker. Tag den lille hyggelige færge “Helge” på dagsrundtur til Valdemars slot og Thurø. Egeskov slot ligger 15 min kørsel ovre på Fyn. Vi glæder os til at få besøg! Velkommen!